פשטידה עם ירקות וגבינות
מַרְכִּיבִים:
2 כוסות קמח
4 יחידות חצילים
3 ביצים
5 גמבה אדומה
2 פרוסות גבינה צהובה
2 פרוסות מוצרלה
1 פרוסה גבינה מלוחה
כֵּלִים:
מיקסר
כף עץ
קערה
קרש חיתוך
כוס מדידה
נייר אפייה
אֹפֶן הַהֲכָנָה:
מערבבים במיקסר את כל החומרים היבשים
חותכים את הירקות
מערבבים את הירקות עם החומרים היבשים בקערה
מגרדים את כל הגבינות לקערה
שמים את כל החומרים בתבנית ומכניסים לתנור
מחממים בתנור 50 מעלות במשך 20 דקות
אוכלים בכיף. בתיאבון!
המתכון של אפרת
גם אתם יכולים להעלות מתכונים לאתר!
בידקו אם התפריט שלכם מאוזן בעזרת מעבד המזון
בחנו את עצמכם: האם אתם פעילים?