עושים סדר בזבל
שיירי הארוחה, שזרקנו לפח האשפה בבית (למשל: עצמות העוף וקליפות הירקות), שונים מהפסולת של מפעלים, של בתי חולים, של שדות חקלאיים ושל אתרי בנייה. וגם בתוך הבית אנחנו משליכים פסולת מסוגים שונים (למשל: שיירי הארוחה שונים מהאריזה הריקה ומהסוללות המשומשות).
חשוב להבחין בין סוגי הפסולת ולהפריד ביניהם, כדי שנוכל לטפל בהם טוב יותר. חשוב במיוחד להפריד מהפסולת את הפסולת המסוכנת, כדי לטפל בה וכדי למנוע חדירה של חומרים רעילים למים, למזון, לאוויר ולקרקע.
התאימו את מקור הפסולת לפסולת, שמקור זה מייצר.
גררו את כותרות התמונות בעזרת העכבר ו"הניחו" אותם בריבועים שבפחים המתאימים.